okładka

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna

Drzazga, Bohdan, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1997

Chemia analityczna stosowanie, Żywność badanie., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Drzazga, Bohdan
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna
ISBN
83-02-06665-6 zł 18
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1997
Numer wydania
Wyd. 4 popr.
Objętość
418, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
664:543](075.3)
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie
Żywność badanie.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 410. - Indeks. Bibliogr. s. 410. - Indeks.
Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
020
%a 8302066656
080
%a 664:543](075.3)
100
%a Drzazga, Bohdan
245
%a Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : %b część ogólna /
250
%a Wyd. 4 popr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1997 %e (Mikołów :%e (Mikołów : %f "Tolek").%f "Tolek").
300
%a 418, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.
521
%a Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
650
%a Chemia analityczna %x stosowanie
650
%a Żywność %x badanie.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-06665-6 zł 18

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-W-126748-DO
Sygnatura: 664
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane